img-1
Karin Billsten

Du kan köpa paket om ett antal tillfällen och du kan också köpa ett månadsabonnemang där du får tillgång till 2h individuell coaching samt fri tillgång att kontakta mig på mejl/sms/telefon då du har behov av det. Väljer du coaching med EuroAcademys ledarskapsprogram genom ditt företag går det att köpa enstaka moduler eller hela programmet. 

För prisuppgifter kontakta oss.

Kom i kontakt

Referensbrev, CV och Samarbeten

Det går utmärkt att anlita mig direkt utifrån behov, tid och rum. 

De företag jag samarbetar med är:

Sagt om Lemon Soul

”Under hösten har jag vid fem tillfällen fått den stora glädjen att prata med dig i telefon i coachningssamtal. Första gången var mitt huvud en enda röra. Efter samtalen kändes det skönt att ha fått sortera ut tankar och höra vad det är som händer i mig egentligen. Jag var i ett läge där det var många stora saker på gång i mitt liv. Andra samtalet hade allt plötsligt lagt sig, och jag var hur lugn som helst i kroppen. Och då pratade vi om hur det känns, och lite framtidsplaner.”

”Det har varit otroligt bra att ha haft samtalen att se fram emot, dels för att jag vetat att även om jag gått och tänkt på vissa saker och inte vetat riktigt var jag ska göra av mina tankar, så har jag vetat att jag kommer att få prata med dig snart. Och så har det varit. Det är en ynnest att få berätta om sådant som rör sig i huvudet, och få kloka motfrågor från dig, fast du inte har svaren. De har jag ju själv. ”

“Jag vill tacka dig för den här tiden. Det har varit inspirerande och givande med en hög profession från din sida. Det är viktigt att ha ett professionellt arbetssätt och det har jag sett hos dig. Efter närmare 30 år i branschen är det ett hårt arbete att försöka höja statusen i detta yrke. Om det fanns fler chefer som du, skulle det gå betydligt lättare.”

”De här fem gångerna har hjälpt mig att sortera mina tankar och hålla mig på banan, och framför allt fått mig att vara glad och positiv under processen med en del tuffa beslut och förändringar i mitt liv.”

“Så konstigt att du slutar. Känns som du är en av oss nu…Bra jobbat! Du har verkligen smugit dig in på ett behagligt och effektivt sätt med 100% fokus på vår verksamhet. TACK!!!”

“Karin har på ett proffsigt och inkännande sätt guidat mig till ett ställe som gör att jag står stadigare i min sanning idag.Du är lugn och trygg, förberedd och påläst. Stort stort tack för våra sittningar.”

“Målet var hyfsat klart för mig men vägen dit var lite snirklig. Men att prata högt och att du ställde frågor som hjälpte mig se vad jag egentligen behövde hjälp med gjorde att jag till slut hittade ett mycket bättre resultat än jag först hade tänkt mig. Mitt mål var ”enkelt” – definiera min ledarstil. Resultatet blev istället något så mycket mer användbart. Min egen kompass som jag kan använda både i arbete och privat. Karin är professionell, kunnig och genuint intresserad av att hjälpa mig vidare i processen. Hennes styrkor är att hon är strukturerad, när jag ”flyter iväg” i mina tankar fångar hon upp mig och får mig tillbaka till rätt spår. En styrka är även att jag upplever Karin som empatisk på ett bra sätt utan att svåra saker tar över. Hennes egen erfarenhet och kunskaper är också värdefullt. Tror Karin har en strålande karriär framför sig och kan hjälpa många människor med sin härliga personlighet och varma framhållning. Tack för ditt stöd för denna gång.”

“Jag har upplevt dig som mycket närvarande, bra på att bygga förtroende och tillit, bra på att ställa öppna frågor som stödjer i tankearbetet. Jag har också uppskattat de fysiska övningar som du använt dig av som initialt kan kännas lite obekvämt men som har gett bärande effekt. Dvs att man har något att hänga upp tanken vid. När jag tänker på vår handledning ser jag mig själv framför mig när jag till exempel går åt ena sidan, andra sidan, bakåt och framåt – i syfte att synliggöra känslor i olika processer. Jag kan då lättare komma tillbaka till de känslorna och tankarna och jobba vidare med dem i det vardagliga arbetet. På något sätt fastnar det som sägs på ett annat sätt.”

“Jag har fått syn på mig själv på ett mer strukturerat sätt. Jag står stadigare i min bild av vad jag behöver och vad jag vill. Jag har tack vare coachningen synliggjort vad jag behöver ta med mig in i oklara processer där stressen kan öka. Jag ville få en klarhet kring vilka steg jag ska ta i det vidare arbetet. Detta har coachningen bidragit till. Jag ville också få hjälp med att på ett bättre sätt hantera det som uppstår i arbetslivet. Det har jag också fått hjälp med.
Jag har även blivit än mer övertygad om att mina strategier gällande andning och pauser är av värde och behöver fortsätta. Jag känner mig stärkt av coachingen, jag känner ökad tilltro till min kompetens och jag kommer arbeta aktivt för att bibehålla den känslan även utanför coachningen. Centrala begrepp har för mig handlat om tillit och lugn.”