KOSTNADSFRITT WEBINAR FÖR REKTORER, SKOLLEDARE, BITRÄDANDE REKTORER OCH ANDRA INTRESSERADE LEDARE INOM SKOLA

Vilja - Närvaro - Kunskap

Hur jobbar du vidare med dina resultat? Känns det skavigt att ta sig upp när dina resultat sviktar?

Under webinariet fokuserar vi på de områden jag sett sticker ut som avgörande när det gäller att ta sig fram med förbättrade resultat.

Det går alltid att vända en negativ trend – och jag ger dig nycklarna.

Efter webinariet vet du precis vad du kan göra idag för att skapa det du önskar.

Ta steget nu!

(det händer sällan men kolla så att bekräftelsen inte hamnar i skräpposten)
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Marketing by

Genom att trycka på knappen godkänner du Lemon Soul ABs Integritetspolicy. Du hittar och kan läsa integritetspolicy längst ner på den här sidan.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

webinarIET passar dig som...

VILL FÅ BÄTTRE RESULTAT SNABBARE

Är du less på att hantera samma saker om och om igen utan att få nya resultat? Här får du snabba enkla actions på vad du kan göra idag för att få andra resultat.

vill HITTA LÖSNINGAR ENKLARE

Vill du veta hur du tar modiga steg framåt och utanför din comfort zon? Att fatta beslut och stå för dem fullt ut är en av nycklarna. Ta de där samtalen du ärligt behöver ta. Du vet exakt vad som är det bästa för verksamheten – följ den riktningen.

VILL VARA LYCKLIGARE I DIN ROLL SOM REKTOR

Är du nyfiken på hur ditt ledarskap ökar i energi med glädje, lust och engagemang? Du ansvarar alltid för dina tankar, känslor och handlingar, oavsett vad, och just det är vägen till viljan att driva framåt.

karin billsten

rektorsmentor

Sedan lång tid tillbaka arbetar jag som rektor, chef och ledare. Branscherna har varierat men den röda tråden har alltid varit kommunikation och att skapa mervärde för ledare, rektorer, chefer, medarbetare och kunder. En av mina styrkor är att tillsammans med andra nå resultat – över förväntan. Jag har lätt att tänka nytt och annorlunda och gillar att hitta nya vägar.

Efter många år som interim rektor har jag samlat på mig mängder av erfarenheter. Jag kommer dela värdefulla tankar och idéer kring arbetet som rektor och ledare inom skola och utbildning.

De flesta förskolor och skolor jag tar mig an har en eller annan svårighet som, oftast, snabbt behöver lösas. Utmaningarna finns där – och – du kan garanterat vara lycklig på jobbet varje dag.

Idag vill jag stödja andra rektorer som längtar efter att utvecklas, känna glädje och nå nya resultat. Det möjliggör jag för dig genom mina webinar och mitt mentorskapsprogram.

Vill du veta hur du når nya höjder och utvecklas i din roll som rektor?

SÄKRA DIN PLATS DIREKT