Runtom i Sverige

Rektorsuppdrag

Lemon Soul anlitas som rektor inom alla skolformer, från förskola till vuxenutbildning och tar uppdrag i hela Sverige i både privat och i kommunal regi.

Exempel på uppdrag

  • Nykvarns kommun, Turingeskolan: En grundskola från förskoleklass till skolår 6 med ca 450 elever och 75 medarbetare. Uppdrag som rektor i 7 månader. 
  • Stockholm stad, Förskolorna i Norra Djurgårdsstaden: Ansvar som biträdande rektor för 4 av områdets 8 förskolor med ca 50 medarbetare 160 barn.  Uppdraget varade i 3 månader.
  • Malung – Sälens kommun, Sälens skola/rektorsområde: Rektorsuppdrag för Sälens och Rörbäcksnäs skolor. Båda grundskolor med förskoleklass upp till år 5 respektive år 6. Uppdraget varade ca 3 mån med ansvar för ca 35 medarbetare och 170 elever.
  • AcadeMedia, Praktiska gymnasiet i Kalmar: Rektorsuppdrag under höstterminen 2020. Ett praktiskt yrkesgymnasium med 6 program med både nationellt behöriga samt IM-elever. Antalet medarbetare var 18 och elever 150.
  • AcadeMedia, Praktiska gymnasiet i Märsta: Rektorsuppdrag från mars 2021 till juni 2022. Ett praktiskt yrkesgymnasium med 4 program med både nationellt behöriga samt IM-elever. Antalet medarbetare var 17 och elever 110.

    För referensbrev och CV klicka här.

vad våra kunder säger

”De här fem gångerna har hjälpt mig att sortera mina tankar och hålla mig på banan, och framför allt fått mig att vara glad och positiv under processen med en del tuffa beslut och förändringar i mitt liv.”

“Så konstigt att du slutar. Känns som du är en av oss nu…Bra jobbat! Du har verkligen smugit dig in på ett behagligt och effektivt sätt med 100% fokus på vår verksamhet. TACK!!!”

“Karin har på ett proffsigt och inkännande sätt guidat mig till ett ställe som gör att jag står stadigare i min sanning idag.Du är lugn och trygg, förberedd och påläst. Stort stort tack för våra sittningar.”

Samarbetspartners

Bolag som kontaktar Lemon Soul för rektorsuppdrag och andra uppdrag: